©2019 by Dogify Hundskola. Proudly created with Wix.com

Just nu ligger det inga kurser ute eftersom alla Dogifys fysiska kurser sker utomhus. Till våren hittar du fler kurser så som: Vardagsträning 1 & 2, Rallylydnad, Valpkurs, Jaga Mindre, Aktiveringskurs samt Blygerhundskurs. Vårens kursdatum kommer ut 19 november 2019.

Du är dock alltid välkommen att boka en privatträningstid eller gå någon utav de onlinekurser som ligger ute här på hemsidan. 
 

Det här kan du förvänta dig:
Metoder
På Dogify Hundskola jobbar vi med positiv förstärkning där vi belönar det önskade beteendet eftersom det ger en gladare hund som tycker det är roligt att lyssna och samarbeta, ni får dessutom en bättre kontakt och relation. Om hunden gör beteenden vi inte vill ha tar vi reda på orsaken och arbetar med den.
 
Bestraffningar är inget vi använder, då det resulterar i att det tar längre tid för hunden att lära sig och hela glädjen med att träna med sin ägare försvinner! Negativa händelser har en kortare väg till hjärnan än positiva, vilket gör att hunden inte kommer att kunna ta ägarens beröm om den samtidigt blir tränad med bestraffningar. Negativ association till träning minskar motivation och arbetsvilja.

Kurserna
Kurserna är till för att lära hundarna nya saker, men er människor likaså. 
Vi inspireras, motiveras & utvecklas med hjälp utav varandra. Alla på kurserna blir sedda och får den hjälp de behöver för att bli så framgångsrika som möjligt. 

 

Att ha roligt tillsammans med sin hund är något utav det viktigaste för att få en fungerande relation och att gå kurs ska vara precis lika roligt! 

Vi blandar lek och bus, lagar och regler, metoder som stöds av forskningen & modern teori för att du ska få med dig det allra bästa när du går ifrån kursen. 


 

 • Privatträning

  1 tim.

  kr550

 • Online Konsultation 45 min

  45 min.

  kr475

 • Online Konsultation 20 min

  20 min.

  kr250

 
Small Terrier

TRÄNA MED DOGIFY HUNDSKOLA

Det ska vara roligt och utvecklande att gå på kurs. Därför lägger vi fokus på att jobba på hundens nivå, så att både du och hunden ser framstegen snabbare.