©2019 by Dogify Hundskola. Proudly created with Wix.com

HÖR AV DIG IDAG

0763174705

Brown Dogs
 

KONTAKTA OSS

VILKA TRÄNINGSMETODER ANVÄNDER VI?

Det är viktigt för mig att använda moderna metoder som främjar hundens inlärning. Genom att använda sig utav positiva metoder stödjer och uppmuntrar vi hunden till att ha en positiv syn på livet. Du & jag ger din bästa vän möjligheten att lyckas utan straff & obehag.

FAQ

Alla kurser utförs i Stenhagen, Eriksberg och ibland inne i centrala Uppsala. Håll koll på er kurskallelse och kursinformation. Där hittar du exakta platser. 
Kurskallelsen hittar du på din e-post tillsammans med fakturan om du fått en bokningsbekräftelse. Hör av dig om du är osäker på något.

VÅRA SOCIALA MEDIER

Vill du vara där det händer? Följ oss på:
Facebook: Dogify Hundskola
Instagram: DogifyHundskola

VET DU VEM DU ANLITAR?

Självklart är vi H-märkta.

Varför ska du välja H-märkt?
I dagens Sverige får vem som helst kalla sig hundinstruktör, hundfrisör, hundpsykolog, hundfysioterapeut med mera. Som hundägare kan det vara svårt att gallra mellan tips och råd från allmänhet såväl som att hitta hundexpertis som verkligen är erkänd och dokumenterad. Behovet att förtydliga är stort. Vårt mål är att du som hundägare ska veta vem du anlitar! 

H-märket är till för att hjälpa konsumenter av hundtjänster att aktivt välja seriösa företagare, utbildade utövare med hög ansvarskänsla och yrkesstolthet. Här hittar du den kvalitet du söker!